PISAT-ENGINEERING LTD

Bulgaria Stara Zagora 6000, kv. Golesh, Headquarters and Store "Pisat Engineering"
1
C 10

Системи за сигурност, представени от фирма „ПИСАТ-ИНЖЕНЕРИНГ” ООД

Фирма „Писат-Инженеринг” ООД е официален вносител и дистрибутор на водещите производители на висококачествена пожароизвестителна, пожарогасителна, оповестителна, газсигнализираща и охранителна техника. В това число Apollo Fire Detectors, Inim Electronics Srl., Kentec, Honeywell UK, Notifier by Honeywell UK, System Sensor, Paradox Hellas S.A., Safe fire, Victaulic, Reliable, Rapidrop, Telegrafia, Longse и др. Фирмата е също така и оторизиран сервиз за ремонт и сервизно обслужване на предлаганатa техника. Фирмата Със свояима 22 годишен опит в проектиране, внос, монтаж и сервизно обслужване на системи за сигурност е доказала своята лоялност към клиентите. Разнообразното портфолио от продукти и услуги, които предлагаме е голямо преимущество за нас, тъй като във всички сфери на дейност успяваме да предложим цялостни високотехнологични решения на нашите клиенти. Основен приоритет за нас е и сервизното обслужване на системите. Изградената сервизна мрежа в страната за поддръжка, диагностика и ремонт на всички съоръжения, предлагани от фирмата е от изключителна важност за качествената и своевременна сервизна дейност.

На нашият щанд, посетителите могат да се запознаят с техниката на Inim Electronics и Apollo Fire Detectors. Пожароизвестителни централи и детектори от ново поколение с умни функции допринасящи за лесен, бърз монтаж и обслужване. Достъпен за ползване от крайните клиенти интерфейс.

Тази година ще представим новият аналогово адресируем контролен панел PRAESIDIA от Inim Electronics и новата серия аналогово адресируеми детектори SOTERIA от Apollo Fire Detectors. Технологии и дизайн от ново поколение и иновации, за които не е достатъчно само да прочетете. Елате и се докоснете до превъзходството.

Контакти

+ 359 42 263 600
+ 359 42 269 005
office@pissat.com
http://www.pissat.com

Features

Секюрити Експо 2018