Beninca с ново поколение дистанционни управления от фамилията TO.GO.

Дистанционните предаватели  TO.GO на Beninca са познати на пазара с характерния си дизайн, добър обхват и висока надеждност. Новите модели дистанционни имат иновационни изменения.

С цел подобряване нивото на сигурност на дистанционното управление, Beninca разработи ново ARC (advanced rolling code)  кодиране, което представлява еволюция на ролинг кода.  

ARC е по-съвършено ролинг код кодиране благодарение на дължината на предавания код  (128 бита, срещу 64 на настоящите предаватели) и гарантира абсолютно ниво на безопасност. Новото кодиране прави предавателя TO.GO невъзможен за клониране и го превръща в ключов елемент от контрола на достъпа.

Нови естетичен вид на дистанционни управления от фамилията TO.GO.

Новият излъчвател TO.GO притежава функционални и компактни бутони. Променен е размерът на дистанционните и на бутоните, като се набляга на  ергономичността на новите дистанционни. Новият облик ще запази италианският дизайн на фамилията дистанционни TO.GO в стил «клавиши на пиано» в цветове черно и бяло. Както и до сега, черната версия е за дистанционни с променлив код, бялата за дистанционни с фиксиран код.

Продуктите на Beninca открийте в зала 1, щанд В1