COPTER.BG ще представи дронове за видеонаблюдение и инспекция на критична инфраструктура

COPTER.BG е сред брандовете, които за първи път участват на изложение Секюрити Експо. На щанда на специализирания онлайн магазин за дронове ще можете да се запознаете с най-новите продукти на DJI Innovations в сферата на видеонаблюдението и сигурността, пожарогасенето, защитата на критична инфраструктура, опазването на селскостопански посеви и др.

На тазгодишното издание на изложението COPTER.BG ще участва с:

1. Дрон DJI Inspire 1 V2.0 с термовизионна камера DJI Zenmuse XT powered by FLIR

Приложение: термовизионната камера DJI Zenmuse XT powered by FLIR се използва за инспекции на соларни панели, инспекции на електрически далекопроводи, инспекции на земеделски площи, издирвателни и спасителни операции, борба с пожари и др.

Квадрокоптерът DJI Inspire 1 V2.0 може да развие максимална скорост от 79 км/ч, като максималното му време за полет (с монтирана камера) е 22 мин. Обхватът на дистанционното управление е 3.5 км (за Европа).

Дронът DJI Inspire 1 V2.0 може да се управлява с 1 или с 2 дистанционни управления, като във втория случай с едното се управлява самият дрон, а с другото камерата.

 

2. Дрон DJI Matrice 600 (M600) с термовизионна камера DJI Zenmuse XT powered by FLIR

Приложение: термовизионната камера DJI Zenmuse XT powered by FLIR се използва за инспекции на соларни панели, инспекции на електрически далекопроводи, инспекции на земеделски площи, издирвателни и спасителни операции, борба с пожари и др.

Хексакоптерът DJI Matrice 600 може да развие максимална скорост от 64.8 км/ч (18 м/сек). Максималното му време за полет (с монтирана камера) е 35 мин, а обхватът на дистанционното му управление е 3.5 км (за Европа).

 

3. Дрон DJI Phantom 4 Pro

Приложение: видеонаблюдение. Квадрокоптерът DJI Phantom 4 Pro разполага с вградена камера с 1-инчова 20MP Exmor R CMOS матрица, позволяваща заснемането на 20MP снимки и на 4K видео с 60 кадъра в секунда. Развива максимална скорост от 72 км/ч. Оптималното му полетно време е 30 мин, а обхватът на дистанционното му управление е 3.5 км (за Европа).

 

4. Дрон DJI Inspire 2 с камера DJI Zenmuse X4S.

Приложение: видеонаблюдение.

Камерата DJI Zenmuse X4S разполага с 1-инчова 20MP Exmor R CMOS матрица, позволяваща заснемането на 20MP снимки и на 4K видео с 60 кадъра в секунда.

Квадрокоптерът DJI Inspire 2 може да достигне скорост от 94 км/ч. Максималното му време за полет е 27 мин (с монтирана камера), а обхватът на дистанционното му управление е 3.5 км (за Европа).

Дронът DJI Inspire 2 също може да се управлява с 1 или с 2 дистанционни управления, като във втория случай с едното се управлява самият дрон, а с другото камерата.

 

Всички тези и много други от продуктите на COPTER.BG ще имате възможност да разгледате в зала 1, щанд D8.