Богата съпътстваща програма за по-успешен бизнес по време на Секюрити Експо

Организаторите на Секюрити Експо обявиха разнообразна, наситена съпътстваща програма, чиято цел е да помогне на бизнеса за обогатяване на познанията в сферата на сигурността.

Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – МВР представя нови изисквания към пожарната безопасност, имащи отношение към енергийната ефективност на сгради с лектор гл. инспектор Йото Василев.

Експо Enterprise Europe Network ще проведе безплатни консултатации на фирми за възможностите за финансиране по европейски програми.

АНДИ-Л, ИНСАС, Полимекс, БОШ, NST Security Group и Сектрон ще представят нови продукти и решения в системите за сигурност в рамките на семинарната програма на Секюрити Експо 2017.

Институтът по отбрана „Проф. Цветан Лазаров” към Министерството на отбраната ще разкаже за категориите на сигурност на системи за видеонаблюдение за използване в приложения за сигурност - БДС EN 62676-1-1:2014. Българската асоциация „Труд, здраве, безопасност“ провежда лекция за правилния избор и комплектовка на лични предпазни. Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – МВР представя нови изисквания към пожарната безопасност, имащи отношение към енергийната ефективност на сградите.

За поредна година Секюрити Експо се провежда паралелно с Българска строителна седмица - форум за енергоефективно, екологично и функционално строителство.