Кой не е мечтал да бъде пожарникар

Вдъхновени от работата на закрилниците от българската пожарна, деца от цялата страна за пореден път се включиха в изложба, организирана от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”. По време на изложението Секюрити Експо всеки посетител ще може да разгледа свободно изкуството на талантливите българчета.

Инспекторите на главната дирекция с неприкрит ентусиазъм разказаха повече за изложбата. Александър Дамянов и Владимир Николов споделиха, че всяка година тя се провежда със съдействието на МОН. Рисунките, които са изложени в зала 1 на Интер Експо Център, са на победителите от провелите се три етапа на художествения конкурс. Очаква се в него да се включат и представители от цял свят, като след професионален подбор картините бъдат одобрени и готови за излагане в седалището на няколко европейски институции град Страсбург.

Кой не е мечтал да бъде пожарникар, питаме се ние от Интер Експо Център? И признаваме, че изложбата, съчетана с истински пожарни коли и специално обучени специалисти за боравене с тях, биха вдъхновили всеки посетител отново да се завърне, макар и за кратко, към изгубената детска мечта.

Посетете Секюрити Експо - може да запалите искрицата на най-голямата добродетел – способността да се помага на човек в нужа, в нечие чисто сърце.