Сектрон представя нови системи за охрана, видеонаблюдение и контрол на достъп

По време на коктейл-презентацията си на 17 март в зала „Витоша“, в рамките на изложението Секюрити експо 2017, фирма Сектрон ООД ще представи нови системи за охрана, видеонаблюдение и контрол на достъп. 

На събитието, което ще се проведе от 11.00 до 13.00 часа, компанията ще представи ново поколение системи за охрана от PARADOX, предоставящи възможността за видеоверификация на алармените събития, постоянен контрол и мониторинг в реално време чрез мобилно приложение.

Презентирани ще бъдат и HIKVISION Turbo HD системи за видеонаблюдение с резолюция от 5 Mpx. „Съвременните HD-TVI системи за видеонаблюдение HIKVISION достигнаха нови върхове в предлаганата резолюция, достъпна чрез коаксиални трасета. Новото поколение рекордери и камери ще предложат и на най-взискателния потребител високо качество на изображението, H.264+ компресия за намален обем на използваното дисковото пространство, пренос на видео сигнал на до 800 метра по съществущите коаксиални трасета“, информират от компанията.

Сектрон ще представи и интерактивните системи за контрол на достъп от SALTO. Тя е разработила XS4 Wireless решение в реално време. XS4 е предназначен за места, нуждаещи се от високо ниво на контрол на достъпа в реално време. SALTO Wireless може да се използва като самостоятелна система или като допълнение към SALTO Virtual Network (SVN) и хардуерни IP решения. Електронните брави взаимодействат с XS4 gateways, които са свързани чрез Ethernet/WiFi комуникация с централната оперативна станция. С едно кликване на мишката могат да се конфигурират параметри на гост картите в мрежата в реално време, от всяко място с достъп до интернет.

На живо по време на презентацията ще бъде представена интеграция между системи за видеонаблюдение и системи за контрол на достъп, системи за видеонаблюдение и IP видеодомофонни системи, линейни термични известители, аспирационни системи за пожароизвестяване.