Интеркомите на BENINCA от фирма Бисайд

Всяка година изложението Секюрити експо се превръща в основен притегателен център за най-новите технологии и тенденции в секторите на охранителната техника, сигурността, оборудването за интелигентни сгради и пожароизвестяване. На тазгодишното издание, от 7 до 10 март в Интер Експо Център, за първи път на българския пазар компанията Бисайд ще предложи цялата продуктова гама интеркоми на Beninca, включително най-новите SLIM слушалки.

С предлагането на продукта BENINCA – Италия, освен с автоматика за контрол на достъпа, навлиза и в сегмента на луксозните интеркоми, а благодарение на филиала си в България – Бисайд, предложението вече може да бъде открито на българския пазар.

Насочени към премиум сегмента

Интеркомите на Beninca се предлагат в три разновидности – според технологията на осъществяване на връзката – DECT, GSM и WiFi.

DECT система е базирана на познатата DECT безжична технология, с обхват до 200 м. При GSM-варианта връзката се осъществява чрез SIM карта. Има възможност за набиране както на мобилни, така и на фиксирани номера.

Най-усъвършенствана и с най-много възможности е WiFi 3G видео домофонната система. Връзката при нея се осъществява безжично към съществуващите домашни WiFi устройства. Стандартният обхват на WiFi домофоните е 150 метра с насочена антена. Той може да бъде увеличен до няколкостотин метра чрез WiFi ретранслатори.

И при трите варианта клавиатура осигурява възможността за кодиран достъп. Могат да бъдат избирани до 4 устройства едновременно. В зависимост от типа домофонна система могат да бъдат оставени видеосъобщения или гласова поща. Отличаващи се с качеството си, интеркомите на BENINCA са с конструкция от неръждаема стомана и закалени панели.

Всички продукти на Beninca, които фирма Бисайд ще представи, ще откриете в зала 1, щанд В1.